Voor bedrijven

Een moderne werkomgeving voorziet van alle gemakken. Comfortabel, gezellig en gezond zijn belangrijke kenmerken. Steeds meer bedrijven zijn actief bezig met MVO en voegen hout en natuurlijke elementen toe aan hun steriele kantoor. Het geeft een fijn gevoel om aan een lokaal en in Nederland geproduceerde tafel of bureau te werken. Vindt u milieu en onze natuur ook belangrijk?

Wil u als eerste op de hoogte zijn van onze voorraad, nieuwe objecten en inspiratie?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief »
Bekijk hier onze laatste email!

Onze producten worden gevormd in de natuur. De vorm, kleurtonen en opvallende uiterlijke kenmerken zoals deze gemaakt zijn door de natuur ziet u terug in al onze producten.

Houten vergadertafel of bureau

Tafelbladen van Nederlands hout, houten kastplanken of een lange boomstam eettafel waar gezellig geluncht wordt met het team. Een werkplek waar natuurlijke elementen terug komen brengt uw personeel inspiratie en ontspanning. Een fijne omgeving waar mensen zich verbonden voelen met de natuur. Een houten bureau of tafel waar mensen graag aan werken omdat het uniek en anders is.

Productfotografie

Het is mogelijk boomstam planken, schijven en houten snijplanken te gebruiken voor uw productfotografie. Een robuust stuk hout brengt leven en sfeer in uw foto. Creëer een setting met uw product en hout voor een optimale uitstraling. Zo onderscheidt u zich van uw concurrent!

Relatiegeschenken

Wij leveren unieke relatiegeschenken zoals snijplanken, borrelplanken en kaasplanken uit inlands hout op maat. Het is mogelijk de geschenken te voorzien een brandmerk met uw logo. Het resultaat is een natuurlijk en duurzaam relatiegeschenk. Verras uw zakelijke relaties met een duurzaam en persoonlijk geschenk uit de natuur. Het is mogelijk de geschenken rechtstreeks te versturen naar de ontvanger.

Onze relatiegeschenken zoals de snijplanken worden afgewerkt met een food safe olie. De planken krijgen een behandeling met authentieke Hollandse bijenwas.

aq_block_1
aq_block_2