Boomstamblad op maat

Bent u op zoek naar een boomstamblad op maat? Wij hebben doorlopend brede boomstambladen (“wood slabs”) en schaaldelen op voorraad. Omdat wij afhankelijk zijn van Nederlands hout is onze voorraad wisselvallend. Onze stammen halen wij niet uit een bos waar we uit kunnen putten.

De inlandse gevelde boomstammen zagen wij zelf. Daarna gaat het onze droogkamer in om te drogen. Als het hout meubeldroog is, is het geschikt om te bewerken en verwerken.

Uit deze boomstam delen realiseren wij op maat gemaakt boomstambladen voor uw tafel, bureau, vergadertafel of eethoek. Volledig afgestemd op uw wensen als het gaat om houtsoort, afwerking, onderstel en afmetingen. Wij werken samen met een constructiebedrijf voor onderstellen uit hoge kwaliteit industrie staal. Ook realisatie van een onderstel op basis van uw eigen schetsen behoren tot de mogelijkheden.

Bent u opzoek naar een boomstamblad voor uw eettafel, bureau, werktafel, vergadertafel of andere toepassing? Laat uw gegevens en wensen achter in het contactformulier, en wij nemen contact met u op via e-mail voor onze mogelijkheden.

aq_block_1
aq_block_3