Projecten

aq_block_1
aq_block_2

Boomstam wandplank uit inlands kersenhout op maat gemaakt voor de klant. De wandplank is als het ware zwevend aan de muur bevestigd met blinde bevestigingspinnen welke wij meegeleverd hebben. Op zoek naar unieke houten wandplanken? Bekijk onze voorraad wandplanken in de webshop »

aq_block_1
aq_block_2

Boomstamtafel uit Canadese populier. Het blad is gerealiseerd uit één volledige breedte en is afgewerkt met een transparante satijnglans lak. Deze tafel is geleverd in Amsterdam.

aq_block_1
aq_block_2

Op maat gemaakte badkamermeubel gerealiseerd uit inlands eikenhouten live edge wood slabs. De twee bladen rusten op een RVS onderstel naar design van de klant.

aq_block_1
aq_block_2

De realisatie van een iepen boomstam barblad in een keuken in Loon op Zand. En uit dezelfde iepen stam maakten we een boomstam blad voor in de badkamer.

aq_block_1
aq_block_2

De levering van deze boomstamtafel van 3 meter was met recht bijzonder. Een kraan heeft het boomstam blad om hoog getakeld in de Houthaven aan de westkant van Amsterdam.

 

aq_block_1
aq_block_2

In Zetten bouwden wij een boomstam wastafelblad in de betonnen kast in de badkamer. Het perfecte alternatief voor een standaard badkamer meubel. Het boomstamblad werd in zijn geheel op locatie gemonteerd.

aq_block_1
aq_block_2

Deze brede boomstamtafel uit een volledige breedte leverden wij in Brabant. Uit dezelfde boom haalden wij een wood slab voor een bijpassende salontafel. Beide tafels hebben een robuust stalen onderstel.

aq_block_1
aq_block_2

In Houten hebben we deze boomstam tafel geleverd. De tafel is gerealiseerd uit een brede wood slab inlandse eik.