Bamsesagen: een Zweedse bomenzaag; een stationaire zaag voor het zagen van boomstammen
  • Zweedse kwaliteit bomenzaag
  • Elektrisch én benzinemotor mogelijk
  • Talloze toebehoren zoals een freesmodule en cirkelzaagmodule vergroten uw capaciteit, snelheid en efficiency
  • Accessoires op maat; uw zaag kunt u naar eigen wens samenstellen
  • Eén vast contactpersoon in Nederland voor al uw vragen, wensen en ook: het demonstreren van onze eigen Bamsesagen in onze werkplaats

Bamsesagen logo

Welkom bij Zaagfabriek. Wij zijn de officiële Bamsesagen-dealer in de Benelux. Naast de Zweedse bomenzaag, bieden wij ook uiteenlopende toebehoren en accessoires aan.

De bomenzaag is in diverse uitvoeringen leverbaar. Uiteraard staan wij 6 dagen per week paraat om u te helpen met eventuele vragen.

Dagelijks staat onze Bamsesagen voor u klaar om gedemonstreerd te worden. Wij nodigen u van harte uit om langs te komen in onze werkplaats (De Hofstede 32-C in Lienden – 5 autominuten vanaf de A15 bij Tiel) om de bomenzaag in werking te zien. Gelieve van te voren te bellen voor het maken van een afspraak via telefoon 020 210 1040.

De Bamsesagen bomenzaag is heel geschikt voor het zagen van boomstammen. De meeste stammen die wij zagen zijn gemiddeld tussen de 30 en 50 cm diameter. Het komt met enige regelmaat voor dat wij stammen tot 70 cm doorsnee zagen op onze Bamsesagen. Deze worden met het 90 cm zaagblad gezaagd. De zaag is stevig gebouwd en van goede kwaliteit zoals we van de Zweden gewend zijn. We hebben nauw contact met de makers en bedenkers van de Bamsesagen. Daardoor zijn we in staat de beste service te kunnen bieden en u een passend advies op maat te geven.

Met de freesmodule werkt u vele malen efficiënter 

De zaag wordt in Zweden naast als bomenzaag, ook vaak gebruikt voor het zagen van hout voor blokhutten. Met behulp van de freesmodule die verkrijgbaar is voor alle typen en modellen van de Bamsesagen, is dat een gemakkelijk werk en werden er in Zweden eindeloos veel huizen op deze manier gebouwd.

Cirkelzaag voor het snel naar planken zagen van hout

De cirkelzaagmodule is onmisbaar wanneer u het hout naar planken wilt zagen. De cirkelzaag zaagt in hoge snelheid het ruwe hout naar planken met minimaal zaagverlies. Deze module is zeer geschikt wanneer u tijdswinst wilt behalen en een glad eindresultaat wil. Bijkomend voordeel is minder geluid en geen olieverbruik tijdens het zagen.

Meer weten over de mogelijkheden voor u? Neem gerust contact met ons op!